Ta med din bästa vän på äventyr

Tostarp Bed´n Ride arrangerar guidade ridturer i och runt den vackra naturen vid Söderåsens nationalpark för dig med egen häst. 

Vi är noga med att anpassar ridturen efter just era önskemål, men du måste kunna hantera din häst i alla gångarter. Det är en hel del klättring och finns många underbara sträckor för galopp. 

Det kan vara bra att ha brösta på sin häst då det kommer att klättras lite så vi slipper stanna och sadla om ifall sadeln glider bakåt. 

Det går jättebra att kombinera turridning och guidad tur om man vill rida egen häst och ha med familj eller vän som inte har häst ut på tur. Det finns plats för upp till 6 hästtransporter. 

Se priser och mer information längre ner på denna sida.

Vi har ofta evenemang med guidade ridturer för dig med egen häst, mer information om dessa finns på vår facebooksida


Varmt välkommen att komma och rida ut med oss

Presentkort

Den perfekta presenten till den hästintresserade.

Tempoturen
Tempoturen

Guidad Ridtur Söderåsens Nationalpark på egen häst

Absolut enklast är att du bokar in dig i bokningssystemet på ridning med egen häst och får plats på den turridning som är bokad den dagen. Bokar man via hemsidan är det fast pris på 350:-. Vanligast är att man då kommer med på en tur 2-2,5h lång då det är vanligaste längden vi har på turridning. Men det händer att det är både längre och kortare turer. Skogsrundan är vår mest bokade tur.

Starttiden är då när de som kommer på turridning ska vara i stallet för att göra iordning hästarna, det brukar ta 30-45 minuter. 

Vill ni komma en sluten grupp med egna hästar och rida en specifik tur bokas det via vår via mail info@bednride.se. 

Priser är då enligt nedan.


Lugna turen 250 kr

Kopparhatten 300 kr

Tempoturen 350 kr

Skogsrundan 400 kr

Kvärkskogen* 450 kr

Klåveröd* 500 kr (på denna tur betalar vi avgift till markägare per person, därav något högre pris)

*För tur på 2,5h eller mer behöver man vara minst 4 ekipage om man vill boka en sluten grupp.


Gästbox / GästHage

På förfrågan kan vi erbjuda gästbox/gästhage till övernattande gäster som vill ha med egen häst och rida guidade turer. Vi tar enbart emot besökande hästar för övernattning som även bokar guidade turer med oss.

Pris delad hage 200:-/häst.

Pris egen hage 350:-/häst

Box och egen/delad hage 500:-/häst

När man hyr box ingår strö, men skötsel, mockning och grovfoder ingår inte utan det ansvarar man själv för. Besökande hästar skall vara friska och fullt vaccinerade samt ha med sina pass. Pris per häst och natt.

Hästar som inte är friska får inte komma på besök pga smittorisk. Egendom förstörd av besökande häst (tex rivet stängsel / söndersparkad/ sönderbiten box) debiteras hästägaren innan avfärd. Innan avfärd skall lånad box/ hage vara mockad och forderrester borttagna.