God Jul och God Fortsättning

29.12.2020

Jag har bestämt mig för att börja skriva lite om vad som händer hos oss här på hemsidan. Tänk att det redan har gått mer än ett halvår sedan vi öppnade upp vår verksamhet. Det har trots pågående pandemi gått över förväntan i vinter, när vi öppnade räknade vi på att vi första halvåret vara bokade 2-4 dagar /månad första halvåret. Vi får bara fler och fler bokningsförfrågningar trots att det är vad vi klassar som lågsäsong nu. Även om vår, sommar och höst är när söderåsen är som vackrast så är ridningen verkligen bra nu på vintern. Inte så varmt, inga insekter och efter ett år då alla verkar ha gått man ut huse och begett sig ut i skogen så är det nu mindre lite folk ute i skogen.

Julhelgen har varit lite annorlunda, endast firat jul med min syster och hennes partner till skillnad från de stora familjejular vi brukar ha. Men det har varit mysigt, mycket sällskapsspel och vi har passat på att rida någon tur när vi inte har varit fullbokade. Nu har vi varit fullbokade flera dagar inna jul, i mellandagarna och är det även många dagar in i Januari. Det är verkligen superkul att fler och fler hittar oss och att vi får så många fina omdömen av de som varit här och ridit. Vi har lanserat en tävling för de som ridit hos oss eller som kommer att rida hos oss, det går kortfattat ut på att rekommendera oss till en vän. Om vännen rider hos oss så har den som rekommenderade oss chans att vinna. Läs mer här Tävling

Det har under december varit både turridningar och guidade ridturer för de som vill komma ut och träna sina egna hästar på fina kuperade ridvägar. Även några kombinationer där några har kommit med egen häst och haft med en kompis/ dotter/ far som har ridit någon av våra hästar. Nedan bjuder vi på lite bilder från senaste veckorna.

Vi ser fram emot ett 2021 och allt som kan hända då och hoppas såklart att ännu fler upptäcker oss.

Vi på Tostarp Bed´n Ride önskar er en God Jul i och en god fortsättning.