Prislista

Grundpriset är 600kr per person och natt för boende, sedan väljer man till vilken typ av ridning man vill ha. Nedan är förslag och självklart kan vi anpassa paket utefter era specifika önskemål. Tiderna på turerna är ca tider då det beror helt på vilket tempo vi håller och angivna tiden är aktiv ridning. Tiderna är beräknade för varierat tempo. Ring eller maila oss för bokningsförfrågan.

Boende i egen lägenhet

Självhushåll, inkl sängkläder och badlakan, pris per person och natt

600 kr

45min på ridbanan 

Fritt markarbete på ridbanan, ingen instruktör. Kan kombineras med turen till Kopparhatten samma dag

350 kr

Kopparhatten 

Strax över en timme aktiv ridning, varierat tempo och kuperad terräng. Många fina trav och galoppsträckor.  Vi rider på de fina ridvägarna i Söderåsens nationalpark upp till kopparhatten och tittar på utsikten och sedan hemåt igen genom den vackra bokskogen.

Kan kombineras med ett pass på ridbanan samma dag

450 kr

Liakroken

Ca 1,5h aktiv ridning varierat tempo och flera fina sträckor som bjuder till galopp.

600 kr

Härsnäsdammarna

Tur på ca 2 timmar aktiv ridning i varierad och kuperad terräng, en hel del klättring och väldigt fina och långa trav och galopp sträckor. 

700 kr

Härsnäsdammarna & Skäralid

Tur på ca 2,5h aktiv ridning varierat tempo i kuperad trerräng, väldigt fina ridvägar i bokskog. Vi rider i både Söderåsens och Härsnäs naturreservat. Vi har med oss fika och stannar för en kort bensträckare och kortare fikapaus efter vägen.

800 kr

Härsnäsdammarna & Röstånga

Ca 3h aktiv ridning, kuperad terräng och många långa trav och galoppsträckor. Vi rider både i bokskogen, björkskogen och en del barrskog, allt på fina och breda ridvägar. Vi har med oss fika och stannar för en kort bensträckare och kortare fikapaus efter vägen.

1000 kr

Härsnäsdammarna, Röstånga & Skäralid

Ca 3,5h aktiv ridning, kuperad terräng och många långa trav och galopp sträckor. Vi rider både i bokskogen, björkskogen och en del barrskog, allt på fina och breda ridvägar. Vi har med oss fika och stannar för en kort bensträckare och kortare fikapaus efter vägen.

1100 kr

Skäralid, Kopparhatten & Klåveröd

Turen tar ca 4h och är vår längsta tur, vi rider i varierad terräng  till Klåveröd strövområde och tillbaka, väl där kommer vi stannar för en bensträckare och fikar innan vi rider hemåt igen.     

1500 kr

Guidad Ridtur söderåsens naturreservat på egen häst (pris per ekipage)


1,5h               250:-

2h                 300:-

2,5h              350:-

3h                 400:-

3,5h              450:-

4h                 500:-  


För tur på 3h eller mer behöver man vara 3 ekipage som kommer.   

Gästbox

På förfrågan när våra hästar går på bete (Juni-Augusti) kan vi erbjuda gästbox/gästhage till övernattande gäster som vill ha med egen häst. 

Det ingår hö och strö, men skötsel ansvarar man själv för. Besökande hästar skall vara friska och fullt vaccinerade. Pris per häst och natt.

300 kr